Video-klipy.cz

Hudební skupiny, Videoklipy, texty písní a karaoke

Hudební skupiny > M > Marpo > Konspirace

Text Písně: Konspirace - Marpo


Text Písně - Konspirace - Marpo Text Písně - Konspirace - Marpo
Překlad Písně - Konspirace - Marpo Překlad Písně - Konspirace - Marpo
Videoklip k Písni - Konspirace - Marpo Videoklip k Písni - Konspirace - Marpo
Karaoke k Písni - Konspirace - Marpo Karaoke k Písni - Konspirace - Marpo


Konečně jste tady?! Je to skvělí krok k vaší léčbě.Tak na začátek mi povězte něco o sobě!
Jmenuju se Ota je mi 30 let, sem cholerickej šílenec, pořád cejtim vztek. Nemůžu si pomoct, beru na to prášky chodim denně na terapie kde melu sračky. Radši nejezdim autem ať se nestresuju jezdím MHD o to víc se rozčiluju.Napadam lidi úplně bez důvodu, piju hodně alkoholu a tim to potporuju. To že sem dneska tady je to rozhodnutí soudu, sem případ beznadějnej několikrát trestanej. Nikdo mi nevěří, rodinu nemám všichni mě opustili žiju sám. Nejvíc mi mrzí že nemam žádný děti, nemůžu je ani adoptovat nemám je z čeho živit.Nemám ani kde bydlet, je to velká smůle řekněte mi doktore co mam sakra dělat!?
Vaše spisy sem četla,Jsou vážně zajímavý víte váš případ je opravdu ojedinělí. Spolu se pokusíme zjistit odkaď je všechna ta zloba a zjistíme vaše nejtemější stránky. Musíte mi říct víc o tom co ste v průběhu všech těch let dělal ať vás můžu lépe analizovat. Povídejte!Máme přeci spoustu času. No tak nestiďte se a povídejte!
OK!Po kusim se vám říct jak to všechno bylo. Asi 14let zpátky je to strašně dlouho. Hádám že tam to všechno začalo můj Rap,Moje krev, moje budoucnost.Snažil sem se užívat života naplno, udělal jsem chybu a tam se to zlomilo. Začal sem žít ze dne na den ze dne na den se rosplinul můj krásnej sen. Všechna ta sláva musela jít do ústraní začal sem mít paranoid že mě chce někdo zabít.Musel jsem se odstěhovat se svojí holkou pryč. Nik´do neví zda jsem pravej jako je Blar witch. Strávil jsem osum roků ve valdický věznici nechal jsem se potetovat vězenckými simboly. Všechno stojí za hovno a to i teď a teď vám tady vyprávim svůj podělanej příběh.
hmmm...tady ve vašich spisechje napsáno že máte často paranoid řikal jste mi o tom tvrdíte že proti vám bylo nějaký spiknutí říkáte paranormílní spiknutí. Jak si to mám vysvětlit a vlastně řekněte mi za co jste byl ve vězení mám to tady sice stručně napsané vražda ale řekněte mi co se doopravdy stalo.
Přišli mě zavřít rovnou ke mě domů řvali něco o tom že sem zabil svojí vlastní holku.Koukám po pokoji nemůžu jí nikde najít. Vyhrožovala že chce o de mě odejít to je asi ten důvod přece sem jí nemoh zabít. Ve 3 ráno mě táhnou pryč celýho od hlíny.Byl jsem zavřenej na policejní stanici tvrděj mi že sem jí zakopal 6 metrů hluboko 100 kilometrů od prahy jsou to lži co si blbý fízlové na mě vymysleli.strávil jsem půl roku ve vazbě než došlo k soudu dostal jsem výmečný trest 8 let! Bez podmínečného propuštění za chladnokrevnou vraždu. Stratil jesm rodinu, Stratil jsem přátele, Zůstel jsem jenom já a moje druhý já co si se mnou neustále kurva povídá.
Takže vy tvrdíte že jste nevinen... dobrá,dobrá napíšu to do vašeho spisu. Víte měly jsme tady hodně lidí, hodně vrahů,bláznů ale váš příběh je opravdu šílený někoho jste zabil a ani si to nepamatujete? Zvláštní že by Amnézie to asi těžko. Řekněte mi co se stalo potom když vás propustili z toho vězení?
Když mě propustili chodil jsem na terapii. Soud tvrdí že jsem nevyléčitelnej cholerik! bohužel... Kdekoliv chci sehnat práci tam mě vyhodili, tvrdí že vraha by tu vživotě nezaměstnali! Začínám prodávat drogy. cona tom sejde. Zkouším znova dělat Rap už mi to nejde. Chtěl bych umřít ať už to mám za sebou chtěl bych vidět svojí rodinu aspon ještě jednou! Já jsem stracenej případ jděte už do háje celá tahle terapie strácí moje simpatie! Přestaňte mi řikat abych se uklidnil já sem klidnej chcete abych vás uhodil? Hej doktore kam to k sakru voláte? Je to vaše práce vraťte se zpátky ke mě. Můžete mi říct na co máte tu ochranku na co kazajku! KDYŤ JÁ MLUVIM PRAVDU!
spoutej te ho a odveďte ho pryč.Kdyť je to naprostej šílenec. Zavřete ho do místnosti C3 kdyt to neni normální.podstoupí škovou terapii snad z něho pak dostaneme něco o zabití té holky! Asi sem už na tohle fakt stará Jeho příběh je jak z nějakýho tupýho filmu. Odveťte už ho odsud sakra a zavřeteho je to blázen . KDYŤ JE TO BLÁZEN...

Další písničky hudební skupiny Marpo:

Marpo - 6 metrů hluboko
Marpo - Dr. Marpstein
Marpo - Nebezpečný skills
Marpo - Šest metrů hluboko
Marpo - Jděte mi z cesty

Předchozí písničky hudební skupiny Marpo:

Marpo - 6 metru hluboko parodie
Marpo - Me and You
Marpo - Miami Ritz ♥
Marpo - Mrdám tě...
Marpo - Jsem

Tag Cloud

Archives

    Všechny texty jsou chráněny autorskými právy jejich vlastníků a jsou poskytovány výhradně k výukovým účelům. To top