Video-klipy.cz

Hudební skupiny, Videoklipy, texty písní a karaoke

Hudební skupiny > M > Marpo > 6 metrů hluboko

Text Písně: 6 metrů hluboko - Marpo


Text Písně - 6 metrů hluboko - Marpo Text Písně - 6 metrů hluboko - Marpo
Překlad Písně - 6 metrů hluboko - Marpo Překlad Písně - 6 metrů hluboko - Marpo
Videoklip k Písni - 6 metrů hluboko - Marpo Videoklip k Písni - 6 metrů hluboko - Marpo
Karaoke k Písni - 6 metrů hluboko - Marpo Karaoke k Písni - 6 metrů hluboko - Marpo


Ahoj,nejsem doma po zaznění tónu mi zanechte vzkaz.
Ahh kurva, tohle je můj posranej
příběh to nechápu, proč to zašlo tak daleko.
Udělal jsem pro tebe všechno,
první a poslední, a ty se mnou takhle zacházíš?

"Ahoj nejsem doma, po zaznění tónu mi nechte vzkaz."
Kurva….. tohle je můj posranej příběh, to nechápu proč to zašlo tak daleko…udělal jsem pro tebe všechno… první a poslední..a ty se mnou takhle zacházíš? Každej tvůj usměv, každý obejmutí, každá minuta strávená s tebou všechno bylo jako…Všechno si hrála..můj život co jsem si zničil kvůli tobě. Já jsem myslel ze mě doopravdy miluješ, ale ne..hrála si to…nikdy ti to nezapomenu ty děvko..nevíš jak moc žárlím, když flirtuješ s ostatníma kryplama, ale.. ty s nima chceš i spát? Kolik si jich měla co já nevím.. když jsem byl pryč..když jsem byl hrát? Ty čupko jedna..nikdy ti to nezapomenu..ty mě ničíš, nenávidím tě..kvůli tobě můj život peklo na zemi..podívej se na mě je ze mě troska! Musím se schovávat, nikoho nechci vidět. A je to všechno jenom kvůli tobě. Lituju dne když jsem tě potkal, všechno byla lež! Táhni k čertu! Jdi mi z očí..

Začalo to líbáním, objímáním a chozením za ruce, teď se hádáme že utrácíš mí peníze. Nechceš jit do práce, celej den trávíš po krámech nakupováním a šlechtěním na kosmetice. Už skoro každej večer kalíš, v nejlepších klubech ve VIP se polonahá předvádíš. Svádíš ostatní frajery za mými zády a já myslel že se doopravdy máme…to určitě.. když se tě ptám proč, směješ se mi do očí, klepu se jako bych byl předávkovanej každou tvou lží.. Bože, řekni proč? Já už nechci žít.. Chci odletět pryč, od všeho trápení… Si něco víc, nestačí ti běžný oblečení, si vydržovaná musíš mít všechno nejlepší. Hadry La Coste,Replay a nebo Armani, nechápeš co si ve mě nechala za rány. Nenechám tě se mnou jednat jako bych byl zvíře. Říkáš " Marpo si hovno, takovejch jako si ty mám 10 na každým prstě!" rači si dej majzla, na to co říkáš, začínáš mě vážně srát, nejsem tvůj kamarád!(nikdy nebudu..) Chci udělat něco, čeho budu litovat. Stejně budu celej tvůj život jen proklínat, protože si mě ten můj totálně zničila. Tys mi ho pošlapala, úplně zkurvila. Ještě že mám hip hop, kde se můžu vyjádřit. Beefuju se svým životem on nejde zastavit, špatným skutkům ani nedokážu zabránit, chtěl bych se uklidnit, ale začínám bláznit . Přestaň se smát, když s tebou chci vážně mluvit. Myslíš si, že bych tě nedokázal nikdy uhodit? Já vím.. si děvka, snažíš se mě využít. Přestaň se mi kurva smát nebo uvidíš! "Co děláš?" vidíš to, donutila si mě praštit tě, ty jedna kurvo! Budu tě mlátit tak dlouho, dokavaď se mi neomluvíš! " Prosím ne!" Zvedni tu svou prdel, ať tě můžu proplesknout znova, máš to ráda drsný, viď? Řekni, je to pravda? Prokopnu ti žebra, ať už konečně dneska chcípneš! Tak krvácej ty děvko! Strašně miluju tu vůni krve! Kde mám nůž? Ať ti můžu rozpárat obličej od ucha k uchu, vyříznu ti jazyk ty děvko! No tak, votevři tu hubu!

Zkurvila si mi život ty krávo, tak se postav svýmu osudu. Podříznul jsem jí krk a ona těžce lapala po dechu. Dívám se jí do očí, strašně rád se utápím v tomhle pohledu. Konečně jsem volný, ale co budu kurva dělat? Hmm.. počkat… už vím… zajedu do lesa a pohřbím její tělo 6m hluboko, zavezu ji někam kde široko daleko kurva nikdo nebydlí. Musím ji dostat do auta. To zkurvený tělo je strašně těžký, ale konečně už jsme na dálnici nejmíň 100kiláků od Prahy. Hele, tohle je skvělí místo, tady ji nikdo hledat nebude. Kopu hlubokej hrob ty děvko! Ať už je konečně po tobě… poslední polibek sbohem.. a hlína tě pohltí jednou pro vždy. Mám strach protože věřím, ze tvůj duch mě bude jednou strašit. Začinám šílet, jsem blázen. Nedokážu se ovládat, podříznu si žíly, abych zapomněl na život, co jsi my zkurvila. Už nemůžu a chci zemřít. Já už nechci nikdy žít…

Ale počkat co je kurva tohle? Kolik je? 3 ráno.. Kurva. Jsem celej spocenej, tohle byl fakt šílenej sen, takovej strašně reálnej.. Bože, co to? Proč mám ruce od hlíny? A proč vedle mě neleží moje holka??

Další písničky hudební skupiny Marpo:

Marpo - Dr. Marpstein
Marpo - Nebezpečný skills
Marpo - Šest metrů hluboko
Marpo - Jděte mi z cesty
Marpo - 6m hluboko

Předchozí písničky hudební skupiny Marpo:

Marpo - 6 metru hluboko parodie
Marpo - Me and You
Marpo - Miami Ritz ♥
Marpo - Mrdám tě...
Marpo - Jsem

Tag Cloud

Archives

    Všechny texty jsou chráněny autorskými právy jejich vlastníků a jsou poskytovány výhradně k výukovým účelům. To top