Video-klipy.cz

Hudební skupiny, Videoklipy, texty písní a karaoke

Hudební skupiny > J > Julay > ZOO party

Text Písně: ZOO party - Julay


Text Písně - ZOO party - Julay Text Písně - ZOO party - Julay
Překlad Písně - ZOO party - Julay Překlad Písně - ZOO party - Julay
Videoklip k Písni - ZOO party - Julay Videoklip k Písni - ZOO party - Julay
Karaoke k Písni - ZOO party - Julay Karaoke k Písni - ZOO party - Julay


Mnau..chrochro..haf..huhuhuuu..hihi..jou celá Zoo.Dva klokani na měsíci jeden ve voranžovym.Vidíš ho taky?Já taky...Pes zpívá venku a kočka chrochtá.

Šnup a jsi v pohodě,šnup a jsi v pohodě šnup a jsi...(hahaha) patry zoo..patry zoo..party zoo...okej....dva klokani na měsíci jeden ve voranžovym,druej v akvárku vůbec nebyl žirafou,slonem,veverkou.

Bobrem je to styl je to hit je to hit králík šlápnul na medúzu taky z toho chcíp.Nemám trojky ani čtyrky jen košíčky na lentilky.

Rak potká slona veš je veš..Frejdek potká buvola a vydělávat keš..keš keš keš...Mlíko u mě doma..slon jí prostě vodpoví nechci maso syrový pak de bába-ba-ba cože de?? Jo páč de bába na poušti a uschne...Jéjéjé....je...(haha)....

Skákal pes ....Kde??? Sedlák ho viděl támhle na hlavě...Co?? nené...vždytˇ ho nemám na sobě...tak jooo...(Let's go)Skákal pes přes oves přes zelenou louku šel za ním myslivec péro....hm...Kde???

Přelej trakotr ktrtka,vystříkla z něj...KREV na přechodu pro chodce drtí tatra důchodce.Spadla moucha z klíčů a nathrla si...KŘÍDLA..bejbe křídla...kap kap kap kap to je ale vody co??to je libový....(hahaha)

Kráva se ptá slona,mlíko u mě doma.Slon jí prostě odpoví nechci maso syrový pak de bába na poušti a uschne uschne třičtvrtě čápa a půl myši stop past jen volá..Na zahradě čí??

Halooo halooo halo haloo proč je koček málo.Haloo haloo halooo halooo proč je koček málo a tak kvákám jako hrom atˇ je koček milion....atˇ je koček milion...

Další písničky hudební skupiny Julay :

Julay - Wmv

Předchozí písničky hudební skupiny Julay :

Julay - Kam až to vede
Julay - Pravda
Julay - Pro brášku
Julay - KaM aŽ tO vEdE
Julay - Chceš bejt jako 50 cent (tic tac hip hop talents)

Tag Cloud

Archives

    Všechny texty jsou chráněny autorskými právy jejich vlastníků a jsou poskytovány výhradně k výukovým účelům. To top