Video-klipy.cz

Hudební skupiny, Videoklipy, texty písní a karaoke

Hudební skupiny > J > Jayk3M > Amorous lover

Text Písně: Amorous lover - Jayk3M


Text Písně - Amorous lover - Jayk3M Text Písně - Amorous lover - Jayk3M
Překlad Písně - Amorous lover - Jayk3M Překlad Písně - Amorous lover - Jayk3M
Videoklip k Písni - Amorous lover - Jayk3M Videoklip k Písni - Amorous lover - Jayk3M
Karaoke k Písni - Amorous lover - Jayk3M Karaoke k Písni - Amorous lover - Jayk3M


Nejkrásnější vzpomínky mi v srdci leží navždy. Krásné chvíle s tebou, já jenom tvůj provždy. Okamžiky štěstí a pochopil jsem lásku. Nesrozumitelný pocit, byl jsem jako na provázku. Hledal svoji zlatovlásku, nevěděl co dál. Najednou se zamiloval, jinou už jsem nehledal. První pohled do tvých očí – na tmavovlasou krásku. Lásku, jsi mi věnovala. Srdce jsi mi propůjčila a poprvé mě objala. Pochopil jsem okolnosti, zbytek házím za sebe. Nechci být už bez tebe, když zadívám se na nebe. Vidím tvojí tvář, mám tě rád a nejsem lhář. Mezi hvězdami měsíc svítí lásce na znamení. Nedovolí zapomenout na naše první seznámení. Procházel jsem světem a ret se spojil se rtem. Odpoledne v čajovně – nejkrásnější pátek. První pusa na parkovišti a náš společný začátek.

S tebou celým světem jít, konečně jsem začal žít. Ty jsi moje všechno - roztomilá, hezká. Kolik radosti uděl zamilovaná esemeska. Nemusíš se bát, budu tě vždycky hlídat, když mi aspoň dovolíš se do tvých očí dívat. 6 měsíců spolu, prosinec a zima, společně nás hřeje láska, romantická lavina. První sníh a dlouhá pusa, jak to bylo prima. Nekončící, vášnivé, krásné, dlouhé dny. Plní se mi sny, budem pořád mladí. 7 měsíců spolu a jak ten čas furt letí. Vím že je to pořád málo, málo je i 100letí. Nedokážu slovem říct, kolik pro mě znamenáš. Tenhle příběh je navždy náš, nechci ho nikdy zastavit. Nemůžu ani vyslovit, co všechno cítím k tobě. Už nejsme 2x já a ty, už patříme k sobě. Mezi hvězdami záříš stále. Nacházím city nově, jedině k tobě!

Moje tajné přání – hladit tě něžně po vlasech. Přítulné chvíle. Procházet se po mostě, sledovat tu hladinu naší řeky milovaně. Odrážet svit hvězd, modré z nebe chci ti snést. Chci tě chytit za ruku a obejmout tě zas. Když tě nemám vedle sebe, chybí mi tvůj hlas. Bez tebe jsem neúplný, jako báseň bez rýmu. Jako milostná zbraň, kde není žádná kulka. Sama si to řekla, že jsem tvoje druhá půlka. Chci být pořád tvůj a ty jsi mojim štěstím. Pokaždé se těším, kdy tě znova spatřím. Nenahraditelný pocit vedle tebe usínat, dostat něžnou pusu a celou noc tě objímat. Chci ti být furt na blízku – celý světelný rok. Držet každý krok a nenechat je přetrhnout, ty naší lásky nitě. Pamatuj si tyhle slova - věřím ti a miluji tě.

Další písničky hudební skupiny Jayk3M:

Jayk3M - Déšť
Jayk3M - Iii love yyyooouuuuuuu!!!!!!!
Jayk3M - ASI
Jayk3M - Jdem to změnit
Jayk3M - V hrsti téhle noci

Předchozí písničky hudební skupiny Jayk3M:

Jayk3M - Ať všichni ví,jak jsi vyjímečná
Jayk3M - I Love You
Jayk3M - Vidím to jinak
Jayk3M - Poslouchej Své Srdce
Jayk3M - Emotivní lyrika

Tag Cloud

Archives

    Všechny texty jsou chráněny autorskými právy jejich vlastníků a jsou poskytovány výhradně k výukovým účelům. To top