Video-klipy.cz

Hudební skupiny, Videoklipy, texty písní a karaoke

Hudební skupiny > I > Indy a Wich > Bratři v rýmu

Text Písně: Bratři v rýmu - Indy a Wich


Text Písně - Bratři v rýmu - Indy a Wich Text Písně - Bratři v rýmu - Indy a Wich
Překlad Písně - Bratři v rýmu - Indy a Wich Překlad Písně - Bratři v rýmu - Indy a Wich
Videoklip k Písni - Bratři v rýmu - Indy a Wich Videoklip k Písni - Bratři v rýmu - Indy a Wich
Karaoke k Písni - Bratři v rýmu - Indy a Wich Karaoke k Písni - Bratři v rýmu - Indy a Wich


Sem tím co sem a byl sem tím co sem byl.
Tak jako každej asi po čase změním styl.
Ale rým a heslo ke mě jako veslo k lodi patří.
Odrazíš se a seš v proudu bratří v rýmu.
Ve stínu utíkám někdy s tebou někdy sám
odplouvám na řece plný lodí,tak jako jabloň plodí.
Jaro další generaci zrodí,nepovídám to co se mi zrovna hodí.
Všechno má svůj čas,tak už to chodí.S rými svými nedělám si vrásky,interpunkce,pády,samohlásky,strasky český,lyrický i tak sou hezký. Bratři městský,až do morku kosti ze dna minulosti,úkryt přítomnosti,plnej hněvu,zlosti vřevu s rukou v pěsti povstal rým. Sem s tím co teď cítím nepovím,ale zrýmuju.Oslavuju verš,tón je králem víš,do cíle blíž dál s tím dnem kdy se probudíš a stoprocentně víš,že už nejsi pod tlakem situace,ti co přišli okupovat nás za drátem vysokýho napětí přicházím s klidem zas,báseň je mí zajetí,ne však prokletí,spíš je to úleva-štěstí příde zhora, ne zprava nebo od leva-na to neexistuje sleva. Je to tak a nemá cenu čekat na zázrak!

Ref:
A tak píšem dál,tam u zelenýho dýmu,včera si se smál dnes sme bratři v rýmu (4x)

Aka reprezentuje MC Doktor Kary. Zelený štěstíčko a rastafary,druhou stranou já aka Andreas,v záplavě bicích,bas,pod rukou mas a davů,přináším zprávu o splynutí stylů,hudba se točí v kruhu,všemožnejch rasta druhů,nepatří černobílejm kruhům,nepatří mřížím okovům,patří zemím,kontinentům,kmenům,patří všem ztraceným menům civilizací,nepatří nahrávacím organizacím a týmům.To my sme bratři v rýmu na jedný kocábce,říkáme pohyb,pohyb, naší posádce a rým je v moři zvuků vládce,ne krátce.Sem mu vděčnej,ať žije věčně.Patří všem co s nim se na pódiu bijou statečně. Spolu stvrzujeme bratrství,že ikdyž každej z nás máme to svý,přesto to táhneme to od dobrýho k zlýmu,všichni tady zůstáváme bratry v rýmu.

Ref:
A tak píšem dál,tam u zelenýho dýmu,včera si se smál dnes sme bratři v rýmu (4x)

Ke stolu usedám spřádám plán, jak s další peckou k vám, tužka,papír, ticho a v pokoji jen z kouře šero, dej mi nabít, pal, v munici slovech mám a zamířit cíl plochu neminout tak to by chtělo vrátit, v týlu rýmů krajinou táhlejm činům, město k městu pobýt, v razanci cesty Štrýtů, pouštět sílu po bitvě však nemáme v tom rádoby gangsta štýlu,díky,mám svojí víru.Z pistole tak maximálně chyby chýlu,chce to změnu, víme o smrti v zádech keci s pozice všech křivejch rap a klanů odsun stranou hej MCs nashledanou, už radši sbalte kufry letenky směr nikam, hello, v sestavě třetí, ze tří bratří, v rýmu co sem patří, Bí eRma bude větší než padající kvadrát na tři, rap a kafé léčba Doktor Kary přibyl v ordinaci ke kořenům se navrací, na dnešní situaci, tak jenom pro úplnost, na rýmech závislost, a v očích nemít z textů zlost, stavíme pískem most, a kašleme na okázalost, v pilířch máme dost tvý síle a k pravidlům lhostejnost, stačí nám námět, já na bráchu, brácha na mě...

Ref:
A tak píšem dál,tam u zelenýho dýmu,včera si se smál dnes sme bratři v rýmu (4x)

Další písničky hudební skupiny Indy a Wich:

Předchozí písničky hudební skupiny Indy a Wich:

Indy a Wich - Léto
Indy a Wich - Myslíš na mě
Indy a Wich - Jednou
Indy a Wich - Z tVoJí ČtVrTi
Indy a Wich - Zlatokop

Tag Cloud

Archives

    Všechny texty jsou chráněny autorskými právy jejich vlastníků a jsou poskytovány výhradně k výukovým účelům. To top