Video-klipy.cz

Hudební skupiny, Videoklipy, texty písní a karaoke

Hudební skupiny > A > Agrese 95 > Proti všem

Text Písně: Proti všem - Agrese 95


Text Písně - Proti všem - Agrese 95 Text Písně - Proti všem - Agrese 95
Překlad Písně - Proti všem - Agrese 95 Překlad Písně - Proti všem - Agrese 95
Videoklip k Písni - Proti všem - Agrese 95 Videoklip k Písni - Proti všem - Agrese 95
Karaoke k Písni - Proti všem - Agrese 95 Karaoke k Písni - Proti všem - Agrese 95


Ref:Jsem vypatlaná holohlavá píča,Jsem vypatlaná holohlavá píča
zase stojí žid všechno tady smrdí jak v tom mužem žít o kus dál podlehlo mladé děvče kuli koruně pod cigánským nožem vjetnamci sou líní dělat se jim nechce rozum do hrstispolu na to pujdem .
Příjde banda hostu obhajuje špínu komunysti proti nám taky putují demokrati snima nas taky vidí kopat hlínu lidé s třídy dělnické proti tomu bojující .
Ref:Jsem zakomplexovanej chudák, Jsem zakomplexovanej chudák
Rudá černá žlutá demokratická svině na vás si taky brzo příde dobře se dívejte tady sem skine neboj proti všem rudá černá žlutá demokratická svině na vás už brzo taky příde dobře se dívejte tady sem skine neboj proti všem .
Reskini a žar vitahli do ulic s ciganama jich prej bude asi vic dalsí čekaji u státních hranic vlastní zdraví národ jinak nechci nic parchant křicí na rohu ulce bezvládí a teror kope do popelnic ve starých troskach domů fetaci viko třídi chceme lepší svět pro naše děti bílí .
Ref:Jsem vypatlaná suchá píča,Jsem vypatlanej špantě ošukanej slaboch.
Parchatni a děvky klidně na ulici stojí humanysti proti nam už taky stojí prostý občan doma se zavřít bojí vlastní zdraví národ to nám určo ra to stojí .
Rudá černá žlutá demokratická svině na vás si taky brzo příde dobře se dívejte tady sem skine neboj proti všem rudá černá žlutá demokratická svině na vás si taky už brzo přde dobře se dívejte tady sem skine neboj proti všem .
Ref:Proč se za mě moje matka stydí?OO bóže.
Policie neschopná potýká se s lahví na nádraží asociál se smrtí upí nedívím se když skin nekoho ubí naše vláda nazívá se vládou lidu tádne s třeme hajzlama za jeden provas nebudeme ustávat takové zrádce co udělali na náš národ takoví bodlí podras .
Ref:Jsme všichni stejní Holohlaví kreteni,co ani neumí česky,ale řvou Nic než Národ. Ustava se neustává všichni vlastní zákon mají justice a persekuce ktomu se nám vismívají kdy tohle to konečně skončí do prdele pujdeme zatnem pěst vezmem ocel skinhed povstaneme .
Rudá černá žlutá demokratická svině na vás už brzo taky příde dobře se dívejte tady sem skine neboj proti všem rudá černá žlutá demokratická svině na vás už brzo taky přídedobře se dívejte tady sem skine neboj tady sem .

Další písničky hudební skupiny Agrese 95:

Agrese 95 - Krev a čest
Agrese 95 - Tak chci
Agrese 95 - RytíříK.K.K.
Agrese 95 - Gladiator

Předchozí písničky hudební skupiny Agrese 95:

Agrese 95 - Chcípni
Agrese 95 - Nová Generace
Agrese 95 - Kupredu

Tag Cloud

Archives

    Všechny texty jsou chráněny autorskými právy jejich vlastníků a jsou poskytovány výhradně k výukovým účelům. To top