Video-klipy.cz

Hudební skupiny, Videoklipy, texty písní a karaoke

Hudební skupiny > M > Mc Zuzka > Na inrtu

Text Písně: Na inrtu - Mc Zuzka


Text Písně - Na inrtu - Mc Zuzka Text Písně - Na inrtu - Mc Zuzka
Překlad Písně - Na inrtu - Mc Zuzka Překlad Písně - Na inrtu - Mc Zuzka
Videoklip k Písni - Na inrtu - Mc Zuzka Videoklip k Písni - Na inrtu - Mc Zuzka
Karaoke k Písni - Na inrtu - Mc Zuzka Karaoke k Písni - Na inrtu - Mc Zuzka


Studuju v Ostravě nějakej čas ještě budu.Postodolní bordel,obšas udělám ostudu.Nemám zatím byt jelikož nemám na to LOVE,proto bydlim na intru no to mě teda PO**R.

Dohlíží na nás tři jakoby rodiče,když se Pucka nají ,tak potřebuje řidiče.Míla Břečka ten zas nejvíc smrdí,když má směnu tak celej intr hned zaprdí.Třetí Wichně,se říká p**a stará.Je zapšklá a sere jí že už nejni mladá.

Všichni tři bachařisi si myslej jak sou vostrý,nás nikdy nevychytaj,umíme bejt hrozně hodný.To trvá do doby než padne první flaška.Pak vypuká bordel ,nočního zvem na práska ten jenom čumý a žene nás jít spát,prej v takovym řevu nemůže lejstra psát.

V 6:30 ráno se ozve jeho hlas(hlas),BUDÍČEK,dneska už je čas vstávat.Polib mi prdel,dneska mám školu na 10.Spim dál a ty...můžeš jít do kanclu zabrečet.Od půl 6 večer se podává večeře,co je to za hnus dytˇ to ani Wichna nežere.

A ta většinou sežere vždycky všechno jak je stará tak je jí to asi jedno.Od 6 do 7 je prej studijní klid já na to seru s klidem polibte mi řitˇ.V 6:10 kluci na mý dveře zaklepaj.

Jeden po druhym brka z kapsy vyndavaj,vokno dokořád a ze vnitř strčit klíč,tedˇ se učíme matiku tak táhni pryč.V 8 dostávám od Kubíta ECHO,de se na rumy na chodbu kde slyšim svoje DEMO

V 11 večer se do postele svalim v duchu so říkám že zejtra nekalim jenže kdo ví co přijde na intru zejtra snad nás nevychytá nametená Věrka.

Ostrava....domov mládeže....Zdravim první patro.... :))

Další písničky hudební skupiny Mc Zuzka:

Mc Zuzka - MC ZUZKA LIVE NA RADIU SPIN, Get Fresh!
Mc Zuzka - PrOtI VšEm DěVkÁm
Mc Zuzka - Proti všem děvkám [Official]

Předchozí písničky hudební skupiny Mc Zuzka:

Mc Zuzka - Proti všem děvkám

Tag Cloud

Archives

    Všechny texty jsou chráněny autorskými právy jejich vlastníků a jsou poskytovány výhradně k výukovým účelům. To top