Video-klipy.cz

Hudební skupiny, Videoklipy, texty písní a karaoke

Hudební skupiny > K > Kenta > Moje show

Text Písně: Moje show - Kenta


Text Písně - Moje show - Kenta Text Písně - Moje show - Kenta
Překlad Písně - Moje show - Kenta Překlad Písně - Moje show - Kenta
Videoklip k Písni - Moje show - Kenta Videoklip k Písni - Moje show - Kenta
Karaoke k Písni - Moje show - Kenta Karaoke k Písni - Moje show - Kenta


Když pohledem mě svlíkáš, žasneš nademnou, co by raperku fuckuješ odsuzuješ moji flou, něco pro mě, pro mý lidi , když chceš bav se semnou, to jsem prostě já a moje party a moje show.
Asi divíš se, kdo za maikem stojí, proč najednou se pod podiem tolik plánů rojí, ne fakt vidíš dobře za to nemůže tráva, mc kenta holka co to právě dává, jsem jak princezna mezi rapovými draky ale neboj se já umím rapvat taky, možná tě ted mate moje sukně mini ale hiphoperkou nedělaj mně přece maxi džíny, naopak ten fakt , že mám dobrý tah, společně z beatem tvoříme hip-hopový pakt. Dělám do rapu, Rnb mi není cizí ,skouším od všeho trochu a mám spoustu vizí, mám vlastní styl taky , mám i slušnou flou, poslouchej nemyslíš? celkem dobrý na ženskou, že nepovedu hit parády, vůbec mě nemrzí, dělám to pro zábavu naprosto bez provizí,kdybych s toho bohatství a prachy chtěla mít, pověsím si na krk řetěz jako v G-unit, nemám dobrý level jako má Britney, neumím ani zpívat jako co umí Whitney, nemám taky svaly jako má 50 cent,přesto si mě všiml Joel , můj producent.
Když pohledem mě svlíkáš, žasneš nademnou, co by raperku fuckuješ odsuzuješ moji flou, něco pro mě, pro mý lidi , když chceš bav se semnou, to jsem prostě já a moje party a moje show.(2x)
Kdo na něco si hraje, to jsem slyšela už dříve, všem zavřela hubu moje víra a pýle, některým jsou podpadky pro rapera vratké, beru to tak- začátky nejsou lehké. K tomu co mám ted nějak dostat jsem se musela, když něco nepovedlo se znova jsem to zkusila,třeba jako když ted na podiu stojím dokazuju že kritiků a zmrdů se nebojím. Cokoli ráda mám kousek toho v sobě mám, já ráda hip -hop nic už nehledám, nestydím se před váma za špatné vlastnosti, těch mám jako každý z vás, víc než-li dosti, přesto ale radši prezentuju svoje ctnosti, nemám zájem o smutek jenom o radosti, o ty dělím se z bratry co navždy ke mě patří, snima musím šetřit a stejně mám za 3, rýmu po kapsách a dluhů z minulosti, na to ale seru věnuju se budoucnosti, hej lidi ještě se uvidí kdo dostane se dál a kdo jen první obdiv sklidí, budu to zkoušet dál nejenom v tomhle městě, vy mi nevěříte? no je to pravza vězte.
To jsem prostě já.
Když pohledem mě svlíkáš, žasneš nademnou, co by raperku fuckuješ odsuzuješ moji flou, něco pro mě, pro mý lidi , když chceš bav se semnou, to jsem prostě já a moje party a moje show(2x)
A moje show.....
......to jsem prostě já a moje party a moje show.....

Další písničky hudební skupiny Kenta :

Kenta - Posílám papa

Předchozí písničky hudební skupiny Kenta :

Kenta - Zlý sen

Tag Cloud

Archives

    Všechny texty jsou chráněny autorskými právy jejich vlastníků a jsou poskytovány výhradně k výukovým účelům. To top