Video-klipy.cz

Hudební skupiny, Videoklipy, texty písní a karaoke

Hudební skupiny > J > Jihovýchod > Deme dál

Text Písně: Deme dál - Jihovýchod


Text Písně - Deme dál - Jihovýchod Text Písně - Deme dál - Jihovýchod
Překlad Písně - Deme dál - Jihovýchod Překlad Písně - Deme dál - Jihovýchod
Videoklip k Písni - Deme dál - Jihovýchod Videoklip k Písni - Deme dál - Jihovýchod
Karaoke k Písni - Deme dál - Jihovýchod Karaoke k Písni - Deme dál - Jihovýchod


Era:
Deme dál, běha tomu, kdo by nám v cestě stál. neotáčíme se zpět, nedívám se na to co bylo, co bude, ale na to co je právě teď, protože teď chci vám vyprávět, že svět není jenom med, že prožil sem si chvíle pláče, chvíle smutku, průseru a dobrého skutku, vzkutku nešiju na tebe budku. já vím, jaký sem byl, špatný, ale proto sem se změnil a teď stojím tu, a vedle mě 5ro a s ním dál du a s ním dál kráčím, jihovýchodu vstříc a navzdory osudu, za vzory nebudu. JV hodně toho dal mi, JV ukážal mi, jak správně prezentovat své sídliště, svoje hřiště svoje útočiště, loviště, kde není žádné vlezlé klíště. chlape zkus to příště.. chlape zkus to příště, my jedeme dál..

5ro:
moje dedukce, že hodonínská produkce - žádná korupce, pokračujem dál v tomhle ohledu a směru, bez ohledu na pomluvy, blbý keci od lidí, co si o nás myslí svoje, prezentujem svoje boje. ignorujem tam ny, no a ignorujem tyhle, ignorujem všechny závistivý toye, ignorujem řeči tvoje, deme dál to je myšlenka moje. Mám svůj sen a svý přání, mám svůj den a svý zdání, svý stání, svý klání, repový utkání který mě uhání splnit si svý poslání, který mě svádí. v hlavě jeden cíl, prožit těch pár skvělejch chvil, který bych dnes neměl, svý slovo nezměnil. svý schopnosti nepřecenil, podcenil svou snahu ocenil.
Rok 2006 a jihovýchod má tu čest jít na vlastní pěst, máme hlavu plnou myšlenek, svoje názory pocity uspořádat skládat a dostat je na venek. je tu další rok a s ním další track a s ním další vděk a s ním pár vět, nehodlám měnit svět, svět mění mě..
Ten svět mění mě.. nezmění se znění, dění našeho znění, doba a lidi se mění, repu u nás je málo a špatně se cení. je to kousek po kousku, schod za schodem, s jihovýchodním příchodem zatmění. a s ním.. s ním s kým s čím.. s vámi. Hiphopově nadanými, repové kultrůře odevzdanými, svými texty procítěnými, svými sděleními sdělenými sděůujem..
že vám všem děkujem

Další písničky hudební skupiny Jihovýchod:

Jihovýchod - Život mezi paneláky
Jihovýchod - Neumírej
Jihovýchod - Jihovýchod

Předchozí písničky hudební skupiny Jihovýchod:

Jihovýchod - Za zdí

Tag Cloud

Archives

    Všechny texty jsou chráněny autorskými právy jejich vlastníků a jsou poskytovány výhradně k výukovým účelům. To top