Video-klipy.cz

Hudební skupiny, Videoklipy, texty písní a karaoke

Hudební skupiny > T > Tafrob > Proč

Text Písně: Proč - Tafrob


Text Písně - Proč - Tafrob Text Písně - Proč - Tafrob
Překlad Písně - Proč - Tafrob Překlad Písně - Proč - Tafrob
Videoklip k Písni - Proč - Tafrob Videoklip k Písni - Proč - Tafrob
Karaoke k Písni - Proč - Tafrob Karaoke k Písni - Proč - Tafrob


Proč někdy nevím jak začít, někdy nevím kdy skončit ? Proč dělám to co dělám, ptaj se mě proč to zkouším... Proč se mi někdy zdá že mě neslyšíš ? Proč je mi někdy líp bez lidí ? Proč se cítím jak nezvanej host ? PROČ ?! malý děti na mejdanu smrkaj koks ? Proč se kamarádi mění ve svině ? Proč se největší bestie tváří nejvíc nevině. Proč už mi nevadí že dělám hudbu pro teenage ? Proč poslouchají mě a ne svoje rodiče...(ha háá)


Proč můžu důvěřovat jen sám sobě? Proč se začínáme modlit až když už je pozdě ? Proč někdy nevidíš jak všechno utíká? Proč ten co tu má zůstat jako první umírá ? Proč si všichni musí lhát a proč se tolik zla prostě musí stát ?


Proč ptaj se mě proč pořád píšu a kde beru pořád sílu že znova pořád tolik slov a tolik otazníků...ptaj se mě proč pořád píšu a kde beru pořád sílu, že znova pero beru po papíru pořád tolik slov a tolik otazníků-



Proč mě tolik lidí nenávidí ? Proč se pořád točí desky bez kvality ? Proč už lidi nechcou chodit na koncerty ? A proč se každý debil tváří jako MC ? Proč se mladý holky chovaj jako děvky ? A proč některý z nich musí být tak sexy ? Proč tolik chyb tolik pičovin a proč si vlastně lidi ničí životy ? Proč to všechno musí být tak zkurveně složitý a proč sem vrazil tolik peněz do pití ?


Proč tě život sundá vždycky když to nejmíň čekáš a proč už spravedlnost dávno neni slepá ? Proč je moje matka jaká je ? Proč se teď chce vrátit zas na začátek ? Proč sem tolikrát v životě ublížil a proč se s tím pořád učím žít ?


Proč asi nikdy nezavolám fotrovi (KOKOT) a proč sem vlastně nenaložil Toxxxovi (proto). Proč si pořád myslíš že mě znáš ? Proč někdy v noci nemůžu spát a musím psát ? Proč jsem se vlastně vysral na freestyle ? Proč jsem chtěl vyhrát víc jak freestyle ? Proč sem rád že skončil sem ten cirkus a proč jsem dělal interview v písku ? Proč dělám v QUEENSU (cha cháá).


[ Ptaj se mě proč pořád píšu a kde beru pořád sílu, že znova pero beru po papíru pořád tolik slov a tolik otazníků...] 4×

Další písničky hudební skupiny Tafrob:

Tafrob - Vzpominky na včerejšek
Tafrob - Šaty dělaj člověka ft Otecko Jay Diesel
Tafrob - Tady jsem
Tafrob - Není co ztratit
Tafrob - Musíš si to ošéfovat

Předchozí písničky hudební skupiny Tafrob:

Tafrob - Tafrob:Mám v piči
Tafrob - Mam-v-piči
Tafrob - Chtěl jsem mít *
Tafrob - Tafrob-Chtěl Jsem Mít ___
Tafrob - Tafrob - Není co ztratit

Tag Cloud

Archives

    Všechny texty jsou chráněny autorskými právy jejich vlastníků a jsou poskytovány výhradně k výukovým účelům. To top